Transcorria el final dels seixanta quan, amb escassos recursos però amb moltes ganes, vam iniciar el nostre camí. La il.lusió, l'ímpetu, la dedicació completa, la tenacitat, la superació constant i la mentalitat posada en un objectiu clarament definit, han estat el que ha portat a la nostra empresa a recórrer aquest camí i créixer durant quaranta anys.

Aquest esperit fundador és el llegat a una nova generació que sap adaptar-se al progrés i utilitzar els nous mètodes per seguir oferint els seus productes amb la mateixa qualitat inicial que els confereix tanta longevitat.

Les sòlides bases de servei, patents en la nostra postvenda, continuen en nosaltres i seguim col.laborant estretament amb el client captant les seves idees i adaptant-nos a elles per aconseguir que uns i altres puguem gaudir de les obres ben fetes per molt temps.

Família Prat.
Logo Mecánicas Garrotxa

Benvingut a Mecánicas Garrotxa.

Raïls Mecánicas Garrotxa Vista Aèria Mecánicas Garrotxa Soldador Mecánicas Garrotxa Oficina Mecánicas Garrotxa Magatzem Mecánicas Garrotxa Servei Postvenda Mecánicas Garrotxa
logoRupro E+V LM Realisations Stridhs Drechsel Longwood